Shakin' like the Devil when she lets me go

Det är bara måndag och jag längtar redan till helgen. Kanske är det för att jag har världens jobbvecka framför mig, eller kanske är det för att de senaste helgerna har varit tipptopp och jag vill bara ha meeer utav det! I just can't get enough

Helgen som var blev en riktigt spontanare på fredagen då Matilda ringde och tyckte att gå ut och dansa och börja föra åt helvete för sent var världens bästa idé. Och helt ärligt så var det fan inte helt fel!

På lördagen tyckte agge det var dags för att gå ut och käka för det var så längesen, så sagt och gjort så gick agge, Julia och jag till Lam's terrass och avnjöt en dundermiddag. Sen bar det av mot söderhielmska som var packat med 40+, fast däremellan så var det faktiskt en paus på en parkbänk som ett andra par alkisar.

Fredags, och bilden är snodd av Matilda

Förra helgen ändå var också hur askalas som helst!
Fredagen började med att Nanette hämtade upp mig och agge på stan och sen drog vi hem till Nanette för att korka upp. Snicksnackade på världens bästa altan alldeles för länge så det fick bli ett paniksamtal till taxi. Men oh herre vilken kväll! Det var ett jävla drag på slick och vi var på det bästa humör som tänkas kan.

Lördagen inleddes med en riktig mys-bakis frukost på netts soliga altan och fortsatte sedan bort till bomhus och agge där det bjöds på göttaste grillat och jordgubbspaj! Sen var det tillbaka till nett igen och hiva i sig kir en jävla fart innan vi tog sista bussen ner på stan och drog ihop en störd pizzabaksefterfest!

Lördagsfrukosten

Och helgen som komma skall kan ju inte bli annat än succé!
På fredag ska vi till Katrineholm och på lördag ska vi fira Matilda som har fyllt år!
Ge mig helg nuuuu vaa

She was the glamorous type, There were times that you'd never have guessed it

Vad gör du idag i ditt arbetssökande? Är du nöjd med de aktiviteter du gör?
Det är två exempel av alla frågor i det hav av papper vi blivit tilldelade den här veckan.
Sen ska vi svara på sådana här saker:
Så här många ansökningar på annons skickar jag iväg:
Så här många ansökningar på annons skulle jag kunna skicka:
osv.
Det är ju rent ut sagt skrattretande, dom lägger upp skiten som om man på allvar sitter och letar jobb åtta timmar om dagen. Dom har till och med satt "Hur ser din arbetsdag ut?" som rubrik.
För det första så är det i princip samma, lika frågor på varenda pappersjävel, sida upp sida ned. Sen så tror jag faktiskt att vi får dom här papperna som idiotförklarar en bara för att man ska få sig en knäpp på näsan. Liksom, jaa I get it, jag vet redan att jag skulle kunna söka femhundratio jobb om dagen istället för ett halvt i månaden. Men alltså, det är inte mitt fel att det bara finns en massa snuskjobb, nä nu ska vi inte vara sådan men det här Work for you är nog bland det dummaste ever. Men jag måste bara säga, GUD VAD KUL DET ÄR ATT SE OCH LÄSA FOLK SOM ÄR MED PÅ DEN HÄR KURSEN. Det är liksom heeeeelt utanför deras trygghetszon, och gammalt folk beter sig som dagisbarnen jag jobbar med. Ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta,  men då ser jag åt fredrikas håll och hon skrattar redan åt eländet så jag gör bara detsamma.


You could have it all if it mattered so much

Idag blev jag en jacka och en skjorta rikare, och några hundra fattigare.
Morsan och jag åkte till Hudik för att hälsa på mammas kusin och mina tremänningar, som jag inte har träffat på en sisådär 15 år. Vilket jag anser är helt gaaalet. Jag menar, Hudiksvall ligger ju inte så jävla långt åt helvete bort.
Hursom var det en askalas dag och vi fick en jäklans massa böcker att ta med oss hem. Tog flera åt mimmi och johan som jag tänkte att dom skulle behöva i kommande skolarbeten. Herre jisses, det är nästan så man tror att jag  har gått och blivit snäll på gamla dar. Sen vet jag väl inte hur uppskattat det var att komma hem med en massa sådana böcker på deras sommarlov. Still got some evil inside


That dream you once had, Don't give it to anyone

Hej hopp gummisnopp.
Ibland får jag för mig att jag vill blogga igen. Som just nu. Sen så ångrar jag mig för jag orkar inte. Lat tjej.

RSS 2.0