Loggar du ut när jag loggar in

Det här med att blogga gick ju så där va.
Men det är ett sånt jävla flängande hela tiden så när fan ska man ha tid för sånt här? När jag väl är hemma igen så är jag för lat för att skriva om allt vi har gjort för det blir alldeles för mycket att skriva, jag vet bizzi woman!

Sen sist har vi hunnit med en massa mer skit.
  • Katrineholm som jag nämnde sist jag skrev.
    Det var sjukt. Har nog aldrig vandrat omkring så mycket och så länge efter krogen någon gång, och då har jag vandrat en hel jävla del. Men poolparty som efterfest slår ganska högt iaf, även om det var svinuskallt i vattnet.
  • Fira Matilda som jag också nämnde sist.
    Var kul, men ett par sura miner gjorde att jag och Nanette fick springa ifrån förandet för att inte paja kvällen helt. Men ack sicken jävla fantastisk kväll på slick det var ändå! Kvällen avslutades tyvärr i en trång säng som vi delade tre stycken på, även om det var hur roligt som helst när någon ramlde ur sängen, och hur någon annan hade panikattacker/andningsproblem under hela natten.
  • Utekvällar
    Några alldeles för många, några alldeles för många mitt i veckan, några alldeles för många dagen innan en massa jävla bilresande. Det har varit alldeles för roligt, och ibland alldeles för mycket, som vissa har märkt av när dom härjar sönder och somnar i soffan på en klubb. Men vem fan bryr sig när vi har så roligt?
  • Emmaboda
    Vi spontan (typ) köpte biljetter till emmabodafestivalen efter vi hade varit på P&L, vi hade inte fått nog av festivallivet. Och något dummare har vi nog aldrig gjort, vilken jävla helvetsfestival. Det regnade. Hela tiden. Hela JÄVLA FUCKING tiden. Sen så ska man inte åka med personer man inte går ihop med. Klart slut.

    Så där glad var jag ungefär hela festivalen


    Nu väntar vi bara på att veckan ska lida mot sitt slut så tar våra nya smartass-planer vid!

RSS 2.0